Verzekeringen voor ondernemers

Voor ondernemers is het extra handig alle verzekeringen te regelen via één partij. Je hebt al genoeg te doen. Dus wil je niet denken aan eventuele risico’s. En wil je niet te veel tijd kwijt zijn met administratie en schadeafhandelingen. Wij ‘ontzorgen’ je als het ware, door je te adviseren en te helpen bij al je verzekeringszaken.

Handig, voordelig en goed verzekerd

Één aanspreekpunt, jouw persoonlijke adviseur bij Het Servicekantoor, is heel handig. Natuurlijk proberen we het zo voordelig mogelijk voor je te maken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van het gegeven dat de meeste verzekeraars ‘pakketkortingen’ bieden. Maar voordelig betekent niet altijd goed. Soms is goedkoop in verzekeringsland ‘duurkoop’, als bijvoorbeeld plotseling blijkt dat een bepaalde schade niet gedekt is. Jouw persoonlijke adviseur zorgt altijd voor een goede balans, zodat je uiteindelijk toch goed én voordelig verzekerd bent.

Elke verzekering die je -écht- nodig hebt

Bij het Servicekantoor kan je terecht voor elke verzekering die je als ondernemer nodig hebt. Voor jezelf, je werknemers en je bedrijf. Dat wil niet meteen zeggen dat we die dan ook altijd maar direct afsluiten. Soms is het tegendeel waar. Want we willen niet dat je onderverzekerd bent, maar ook niet oververzekerd. We willen vooral dat je goed verzekerd bent.

Meestal gaan we in eerste instantie voor kwaliteit, dus niet per se voor de goedkoopste verzekering of het voordeligste pakket. We zijn niet gebonden aan één verzekeraar. Dat verzekert jou van een onafhankelijk advies en van het beste product voor jouw specifieke situatie. En zo ben je uiteindelijk financieel toch het beste af.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak, zodat je ontdekt wat we voor je kunnen betekenen.