Verzekeringen voor particulieren

Het heeft voordelen je verzekeringen te regelen via één partij. Dat hoeft niet altijd te betekenen dat al je verzekeringen dan ondergebracht zijn bij dezelfde verzekeraar, maar wél dat je altijd één aanspreekpunt hebt voor al je verzekeringszaken: jouw persoonlijke adviseur bij Het Servicekantoor.

Handig, voordelig en goed verzekerd
Één aanspreekpunt is heel handig. Natuurlijk proberen we het zo voordelig mogelijk voor je te maken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van het gegeven dat de meeste verzekeraars ‘pakketkortingen’ bieden. Maar voordelig betekent niet altijd goed. Soms is goedkoop in verzekeringsland ‘duurkoop’, als bijvoorbeeld plotseling blijkt dat een bepaalde schade niet gedekt is. Jouw persoonlijke adviseur zorgt altijd voor een goede balans, zodat je uiteindelijk toch goed én voordelig verzekerd bent.

Laat ons jouw verzekeringszaken regelen
Bij het Servicekantoor kan je terecht voor elke verzekering. Dat wil niet meteen zeggen dat we die dan ook altijd maar direct afsluiten. Het tegendeel is eerder waar. Natuurlijk, we willen niet dat je onderverzekerd bent, maar ook niet oververzekerd. We willen dat je goed verzekerd bent.

Meestal gaan we in eerste instantie voor kwaliteit, dus niet per se voor de goekoopste. We zijn niet gebonden aan één verzekeraar. Dat verzekert jou van een onafhankelijk advies en van het beste product voor jouw specifieke situatie.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak, zodat je ontdekt wat we voor je kunnen betekenen.