Home » Hypotheken

Hypotheken

Jouw wensen

Een huis kopen, een hypotheek kiezen of een hypotheek oversluiten is best spannend. Er is zo veel om rekening mee te houden: Welke hypotheek past het best bij jouw specifieke situatie? Van welke hypotheekverstrekker? En wat als ik geen vast arbeidscontract heb?

Daarom kom je bij ons, want voor jou is er eigenlijk maar één hypotheek; die waarmee je jouw woonwensen kunt waarmaken. Wij zorgen ervoor dat die hypotheek precies de juiste is. We brengen eerst je persoonlijke en financiële situatie in kaart. Daarna gaan we op zoek naar de hypotheekvorm die op dat moment het beste past.

Stappenplan & persoonlijk adviseur

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen. Om de beste voor jou te kunnen kiezen, werken we volgens een effectief stappenplan. Jouw persoonlijk adviseur, die in overleg ook in de avonduren beschikbaar is, begeleidt je en maakt het je zo gemakkelijk mogelijk. Vraag hem of haar gerust ‘de oren van de kop’.

Meer weten? Of direct een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact op.

Je eerste huis

Als je voor het eerst een eigen huis wilt kopen, zijn er veel financiële zaken waar je goed over na moet denken. Iemand die er echt verstand van heeft, kan je enorm veel tijd en geld besparen. Jouw eigen hypotheekadviseur brengt je gehele situatie in kaart en zorgt voor een helder en passend hypotheekadvies. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Je volgende woning

Bij het kopen van een volgend huis, komen andere overwegingen in beeld dan bij je eerste huis. Wat betekent de huidige lage rente bijvoorbeeld voor je huidige woning en hypotheek? Kan je de hypotheek meenemen en misschien verhogen? Of is oversluiten voordeliger? Is je huis al verkocht? Blijft er een restschuld over of heb je overwaarde? Allerlei vragen die we graag voor je beantwoorden in een passend hypotheekadvies en met gedegen begeleiding in het koop- en verkoopproces. Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Hypotheken voor ouderen

Veel van onze iets oudere klanten denken dat het moeilijk is een passende hypotheek te krijgen. Maar het tegendeel is waar. We kunnen je vast en zeker verrassen door te laten zien dat er heel veel mogelijk is, tegen echt lage lasten. En wist je dat je de overwaarde van je woning op kunt nemen en de rente bij kunt laten schrijven? Heel handig als je bijvoorbeeld je inkomen wilt aanvullen, een schenking aan kinderen wilt doen of je woning levensloopbestendig wilt maken. Kom eens langs of maak een een afspraak. Dan bespreken we vrijblijvend je mogelijkheden.

Hypotheken oversluiten

Soms is het verstandig je hypotheek over te sluiten. We vertellen je waarom en hoe. En natuurlijk helpen we je de juiste keuze te maken. Wat is bijvoorbeeld het beste moment om de hypotheek over te sluiten? En welke geldverstrekker kies je? Vooral als je renteperiode bijna afloopt, pakt oversluiten naar een andere geldverstrekker soms heel gunstig uit. Zeker nu de hypotheekrentes zo historisch laag zijn, maar ook door een aantal recente overheidsmaatregelen. Neem vrijblijvend contact op. Dan bekijken we samen wat oversluiten jou oplevert en of je zo voor lagere maandlasten kunt zorgen.