Home » Het Servicekantoor

Het Servicekantoor

Financieel adviseurs uit Groningen

Het Servicekantoor is een financieel adviesbureau. Begonnen in 1991 en ‘still going strong’. Je kunt bij ons terecht voor een goed advies over hypotheken, pensioenen, verzekeringen, sparen en beleggen. En ja, wij hebben last van die typische noordelijke karaktertrekken: we zijn lekker nuchter en eenmaal aan tafel maken we er direct werk van.

Deskundig

We houden van ons werk en houden de ontwikkelingen binnen ons vakgebied nauwkeurig bij. Jij profiteert van die kennis. En van die van anderen, want we werken samen met veel uiteenlopende partijen, zodat we je altijd volledig onafhankelijk kunnen adviseren.

Drive

Onze medewerkers hebben de drive om er elke dag weer voor 100% voor te gaan. Om voor jou het onderste uit de kan te halen. Financiële dienstverlening is een zaak van vertrouwen en we doen ons uiterste best het vertrouwen dat onze klanten ons geven, waar te maken.

We proberen je bovendien zo veel mogelijk het werk uit handen te nemen door de zaak van begin tot eind vakkundig voor je af te handelen. Zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt en dat je de juiste beslissing hebt gemaakt.