Home » Verzekeringen » Ondernemers

Verzekeringen voor ondernemers

Wij weten wat ondernemen is. En dus kun je voor veel belangrijke onderwerpen bij ons terecht, zoals de zekerheid rond je persoonlijke financiële situatie en de afdekking van risico’s binnen je onderneming. We begeleiden je bij risicoanalyse en risicobeheersing binnen je onderneming, en nemen je zoveel mogelijk werk uit handen.

Elke verzekering die je -écht- nodig hebt

Bij het Servicekantoor kan je terecht voor elke verzekering die je als ondernemer nodig hebt. Voor jezelf, je werknemers en je bedrijf. We willen niet dat je onderverzekerd bent, maar ook niet oververzekerd. We willen vooral dat je goed verzekerd bent. Daarom zorgt jouw persoonlijke adviseur altijd voor een goede balans tussen dekking, risicospreiding en kosten.

We vergelijken continu de premies en voorwaarden van tientallen verzekeraars aan de hand van moderne vergelijkingssoftware. Dat verzekert jou van een onafhankelijk advies en van het beste product voor jouw specifieke situatie.

Goed zakendoen betekent voor ons dat we jou en je onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij als je sparringpartner en kun je altijd rekenen op advies dat past bij jouw manier van ondernemen.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.