Home » Verzekeringen » Ondernemers » Stappenplan

Stappenplan verzekeringen

Stap 1: Kennismaken

Wij leren jou en je bedrijf kennen. En jij ons. Zo ontdekken we of er een sterke basis is voor een goeie, duurzame samenwerking. Onze adviseurs komen graag bij je langs, zodat ze meteen een indruk krijgen van je organisatie. Maar uiteraard ben je ook bij ons op kantoor van harte welkom.

Stap 2: Behoeften in kaart brengen

We willen ontdekken wat er zoal speelt in je onderneming. En in je privé-situatie. We wisselen veel informatie met je uit en stellen veel vragen. We inventariseren, analyseren en vormen een beeld van wat er zoal moet gebeuren.

Stap 3: Rapporteren en adviseren

Uit de informatie die we samen hebben verzameld in stap 2, vormen we ons advies. We rapporteren onze bevindingen en stellen een plan op. Daarin vind je bijvoorbeeld dingen terug over preventiemaatregelen, risico-inventarisatie en verzekeringsadvies. Het is echt op maat gemaakt en we bespreken natuurlijk samen wat we er uiteindelijk mee gaan doen.

Stap 4: Implementeren

Nadat we het plan hebben besproken, voeren we de aanpassingen in je gehele verzekeringspakket door.

Stap 5: Evalueren en beheren

Hier ga je pas echt het verschil merken. We bekijken periodiek je situatie en passen verzekeringszaken aan, als dat nodig blijkt. Zo blijft je pakket altijd aansluiten bij de risico’s en kom je niet voor verassingen te staan. We ondersteunen je bij schade: van het invullen van een schadeformulier tot en met het contact met verzekeraars en (contra)experts. Meer weten? Neem contact op.