Home » Verzekeringen » Particulieren

Verzekeringen voor particulieren

Het heeft voordelen je verzekeringen te regelen via één partij. Dat hoeft niet altijd te betekenen dat al je verzekeringen dan ondergebracht zijn bij dezelfde verzekeraar, maar wél dat je altijd één aanspreekpunt hebt voor al je verzekeringszaken: jouw persoonlijke adviseur bij Het Servicekantoor.

Handig, voordelig en goed verzekerd

Één aanspreekpunt is heel handig. Natuurlijk proberen we het zo voordelig mogelijk voor je te maken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van het gegeven dat de meeste verzekeraars ‘pakketkortingen’ bieden. Maar voordelig betekent niet altijd goed. Soms is goedkoop in verzekeringsland ‘duurkoop’, als bijvoorbeeld plotseling blijkt dat een bepaalde schade niet gedekt is. Jouw persoonlijke adviseur zorgt altijd voor een goede balans, zodat je uiteindelijk toch goed én voordelig verzekerd bent.

Laat ons jouw verzekeringszaken regelen

Je wilt goed verzekerd zijn, maar niet meer betalen dan nodig is. Het Servicekantoor helpt je met het kiezen van de juiste verzekeringen, met de dekking die past bij jouw persoonlijke situatie. Want we willen niet dat je onderverzekerd bent, maar ook niet oververzekerd. We willen dat je goed verzekerd bent.

We maken gebruik van vergelijkingssoftware die continu wordt geüpdatet, zodat we de verzekeringspremies en voorwaarden van meer dan 65 verzekeraars met elkaar kunnen vergelijken. We zijn dus niet gebonden aan één verzekeraar. Dat verzekert jou van een onafhankelijk advies en van het beste product voor jouw specifieke situatie.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak, zodat je ontdekt wat we voor je kunnen betekenen.