Home » Overige dienstverlening » Het Medisch Servicekantoor

Persoonlijk advies en financiële oplossingen voor medisch specialisten

Veel aspecten van onze financiële dienstverlening zijn van belang voor al onze cliënten. Echter zijn er ook onderwerpen specifiek voor één doelgroep: medisch specialisten. Speciaal voor deze tak hebben wij ‘Het Medisch Servicekantoor’ opgericht.

Financieel advies voor medisch specialisten

Het Medisch Servicekantoor is gespecialiseerd in de zakelijke en financiële dienstverlening. Wij geven persoonlijk advies en bieden financiële oplossingen in iedere fase van jouw medische carrière, zowel zakelijk als privé. Met Het Medisch Servicekantoor willen we je zo veel mogelijk ontzorgen. Jij besteedt je tijd en aandacht aan je patiënten, je praktijk of je maatschap. Ondertussen doen wij waar we goed in zijn: financiële dienstverlening, specifiek voor medisch specialisten zoals huisartsen, tandartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten en collectieven.

De voordelen van Het Medisch Servicekantoor

Het Medisch Servicekantoor is een initiatief van Het Servicekantoor en werkt met een vast team van accountants, belastingadviseurs en financiële planners. Partijen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de financiële dienstverlening. We hebben de zaken zo ingericht dat je met één telefoontje uit de brand geholpen bent. Bij Het Medisch Servicekantoor kan je terecht voor al je vragen over bijvoorbeeld:

Dit alles via één loket. Daarbij kun je kiezen voor een abonnement, vaste nota of urenbasis. Dit verdient natuurlijk toelichting, dat doen we graag mondeling en daarvoor kun je direct bij ons terecht. Bel ons op 050 – 5270455 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op.