Beleggingen door medisch specialisten

De laatste jaren zijn er steeds meer medisch specialisten gaan beleggen. In de huidige tijden van lage spaarrentes kan beleggen een aantrekkelijke manier zijn om een deel van je vermogen sneller te laten groeien. Niet iedere medisch specialist heeft de tijd om constant de beurs in de gaten te houden. Daarom kun je bij Het Medisch Servicekantoor je geld laten beleggen door een vermogensbeheerder.

Waarom beleggen als medisch specialist?

Er zijn genoeg redenen te verzinnen om geld opzij te zetten. Wat dacht je van aanvullend pensioen of de financiële vrijheid om eerder te stoppen of minder te werken? Maar je kunt ook beleggen als je nog geen duidelijk doel voor ogen hebt en puur vermogen wilt opbouwen.

Beleggen met Het Medisch Servicekantoor

Wil je graag een vermogen opbouwen? Dan heb je vast nog een hoop vragen. Bij Het Medisch Servicekantoor is jouw vermogen in goede handen. Wij bieden een gestructureerde en gedegen oplossing voor jouw vermogensbeheer. Bel ons gerust op 050 – 5270455 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

Bij Het Servicekantoor gaan we verder

Bij Het Medisch Servicekantoor hebben wij meer in huis dan alleen professionals met kennis van verzekeringen voor medisch specialisten. Wij werken met een vast team van accountants, belastingadviseurs en financiële planners die altijd klaar staan om jou te ontzorgen en adviseren. Bij het Medisch Servicekantoor kun je terecht voor al je vragen over: