Toetreden tot een maatschap

Je wilt toetreden tot een maatschap. Zo’n samenwerkingsverband oprichten of je inkopen is een belangrijke beslissing. Wij raden je dan ook aan om een adviseur in de arm te nemen. Het Medisch Servicekantoor begeleidt je graag, zodat jouw toetreding vlot verloopt en alle zaken eromheen goed geregeld zijn.

Toetreden medische maatschap

Wij hebben gedegen kennis van alle samenwerkingsvormen en houden nieuwe kansen en ontwikkelingen scherp in de gaten. Samen kijken we naar de voor- en nadelen van het toetreden tot een maatschap. We kijken daarbij ook of deze vorm van vestigen bij je past. Op deze manier kun jij een weloverwogen beslissing maken. Met de praktijkbegeleiding van Het Medisch Servicekantoor sta je er niet alleen voor.

Toetreden tot een maatschap met Het Medisch Servicekantoor

Heb je vragen over een maatschapsovereenkomst? Of wil je graag een maatschapsovereenkomst laten opstellen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 050 – 5270455 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

Bij Het Servicekantoor gaan we verder

Bij Het Medisch Servicekantoor hebben wij meer in huis dan alleen professionals met kennis van verzekeringen voor medisch specialisten. Wij werken met een vast team van accountants, belastingadviseurs en financiële planners die altijd klaar staan om jou te ontzorgen en adviseren. Bij het Medisch Servicekantoor kun je terecht voor al je vragen over: