Verzekeringen voor medisch specialisten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als medisch specialist weet je dit als geen ander. Iedereen loopt het risico dat hem of haar iets overkomt. Het risico kunnen we helaas niet verzekeren, wél de financiële gevolgen ervan. Bij Het Medisch Servicekantoor kun je terecht voor alle schade- en levensverzekeringen die je als medisch specialist nodig hebt.

Het Medisch Servicekantoor helpt je met het kiezen van de juiste verzekering

Vaak merk je pas welke verzekering je nodig hebt, als het kwaad al geschied is. Om een hoop ellende te voorkomen, is het belangrijk om tijdig over je verzekeringswensen en behoeften na te denken. Wat je ook nodig hebt; wij maken vergelijken leuk en gemakkelijk. We doen niets liever dan complexe keuzes eenvoudig maken. Dat bespaart je veel uitzoekwerk en flink wat premie onderaan de streep.

Goed verzekerd, maar niet meer betalen dan nodig is

Verandert jouw situatie? Dan kunnen er aanpassingen in jouw verzekering(en) van toepassingen zijn. Het is dan ook verstandig om af en toe je verzekeringspakket kritisch te bekijken. Je wilt namelijk goed verzekerd zijn, maar niet meer betalen dan nodig is. Het Medisch Servicekantoor helpt je met het kiezen van de juiste verzekeringen, met een dekking die past bij jouw situatie. Daarnaast handelen wij de schademelding en schade uitkering af. Zo ben je gegarandeerd van persoonlijk contact én de snelste service.

Verzekeringsadvies van Het Medisch Servicekantoor

Benieuwd of wij jou kunnen helpen met jouw vraagstuk? Wij maken graag kennis met je. Bel 050 – 5270455 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

Bij Het Servicekantoor gaan we verder

Bij Het Medisch Servicekantoor hebben wij meer in huis dan alleen professionals met kennis van verzekeringen voor medisch specialisten. Wij werken met een vast team van accountants, belastingadviseurs en financiële planners die altijd klaar staan om jou te ontzorgen en adviseren. Bij het Medisch Servicekantoor kun je terecht voor al je vragen over: