Financiële planning voor medisch specialisten

Het is natuurlijk handig als je financiën aansluiten bij jouw manier van leven, nu en in de toekomst. De financiële planner van Het Medisch Servicekantoor helpt je daarbij.

Financiële zaken voor medisch specialisten

Als medisch specialist krijg je tijdens je loopbaan te maken met allerlei financiële zaken. Denk hierbij aan het afsluiten van arbeids- en waarneemovereenkomsten, het voeren van onderhandelingen en het aangaan van contracten, leningen en verzekeringen. Daarnaast heb je administratieve en fiscale verplichtingen. Verder moet je nadenken over je pensioen. Bij Het Medisch Servicekantoor staan we klaar om u te helpen met al deze financiële zaken.

Een financiële planner ontzorgt jou

Een financiële planner is misschien niet het eerste waar jij mee bezig bent. Toch is het verstandig om een goed overzicht te hebben van je financiële situatie. Met een persoonlijk financieel plan schep je duidelijkheid en krijg je inzicht in wat er nodig is om doelen te realiseren. Doelen en wensen gaan vaak verder dan alleen je vermogen. Wat wil je overdragen of nalaten? Hoe ziet de invulling van je oude dag eruit? En wat zijn de dingen waar je van geniet en hoe wil je deze blijven beleven? Een financiële planner helpt jou verder.

Een financiële planner van Het Medisch Servicekantoor

Ben jij op zoek naar iemand die je ontzorgd als het om financiële zaken gaat? Bij Het Medisch Servicekantoor staan we klaar om je te helpen met persoonlijk financieel plan. Bel ons gerust op 050 – 5270455 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

Bij Het Servicekantoor gaan we verder

Bij Het Medisch Servicekantoor hebben wij meer in huis dan alleen professionals met kennis van verzekeringen voor medisch specialisten. Wij werken met een vast team van accountants, belastingadviseurs en financiële planners die altijd klaar staan om jou te ontzorgen en adviseren. Bij het Medisch Servicekantoor kun je terecht voor al je vragen over: