Estate Planning: nalaten zonder zorgen

Als medisch specialist wil je dat je opgebouwde vermogen goed terechtkomt. Denk hierbij aan een eigen huis, spaargeld, beleggingen of een eigen bedrijf. Dit kan met een Estate Planner van Het Medisch Servicekantoor. Zo hebben jouw nabestaande geen zorgen over jouw financiële zaken. Het Medisch Servicekantoor brengt je financiën en vermogen in kaart en zorgt ervoor dat deze goed verzorgd worden wanneer je dit zelf niet meer kunt.

Met de Estate Planner van Het Medisch Servicekantoor heb je een zorg minder

Bij het schenken en erven van geld spelen vaak ingewikkelde vraagstukken. Het is belangrijk dat je deze op tijd beantwoord. Zo worden nabestaanden niet geconfronteerd met een onbegrijpelijk testament of onnodige hoge erfbelasting. Verder heb je zelf de zekerheid dat je nalatenschap goed geregeld is en de juiste beschermingsmaatregelen in acht zijn genomen.

Fiscaal aantrekkelijk met een Estate Planner

Bij het ontvangen van een erfenis gaat er een grote bijdrage naar de Belastingdienst. Wanneer je ervoor zorgt dat de erfenis gestructureerd wordt overgedragen levert dit belastingtechnisch voordeel op. Het Medisch Servicekantoor bekijkt hoe jij je nalatenschap fiscaal aantrekkelijk kunt overdragen aan de erfgenamen. Het doel is om naar mogelijkheden te zoeken waarbij zo weinig mogelijk vermogen verloren gaat aan erf- en schenkbelasting. Dit doen wij door bijvoorbeeld al eerder aan toekomstige erfgenamen te schenken.

Een Estate Planner van Het Medisch Servicekantoor

Ben jij op zoek naar iemand die jouw nalatenschap goed regelt? Bij Het Medisch Servicekantoor staan we klaar om te ontzorgen. Bel ons gerust op 050 – 5270455 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

Bij Het Servicekantoor gaan we verder

Bij Het Medisch Servicekantoor hebben wij meer in huis dan alleen professionals met kennis van verzekeringen voor medisch specialisten. Wij werken met een vast team van accountants, belastingadviseurs en financiële planners die altijd klaar staan om jou te ontzorgen en adviseren. Bij het Medisch Servicekantoor kun je terecht voor al je vragen over: