Fiscaal advies voor medisch specialisten

De fiscale wetgeving is complex en verandert continu. Het is lastig om op de hoogte blijven, zeker als dit niet jouw persoonlijke interesse heeft. Bij Het Medisch Servicekantoor kun je advies inwinnen als je bijvoorbeeld op het punt staat je praktijk te starten, als je wilt sparen voor je pensioen of als je twijfelt over een eventuele fusie of maatschap. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden, kansen en risico’s.

Fiscale voordelen voor medisch specialisten

Als ondernemer en particulier heb je de plicht om belasting te betalen. Tegelijkertijd mag de fiscus je niet tegenwerken als het gaat om ondernemen of keuzes rondom samenwerkingen, investeringen, rechtsvormen of het overdragen van je bedrijf. Binnen de regels van de wet helpt Het Medisch Servicekantoor je met belastingadvies om zoveel mogelijk te besparen. Doordat wij weten wat er komt kijken bij ondernemen in de zorg, ben je bij Het Medisch Servicekantoor aan het juiste adres voor al je financiële en fiscale vraagstukken. Onze adviseurs kijken graag met je naar de opties en vertellen je de eventuele risico’s.

Fiscaal advies door Het Medisch Servicekantoor

Denk je dat jij mogelijk recht hebt op fiscaal voordeel? Wij komen graag met je in gesprek. Bel ons gerust op 050 – 5270455 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

Bij Het Servicekantoor gaan we verder

Bij Het Medisch Servicekantoor hebben wij meer in huis dan alleen professionals met kennis van verzekeringen voor medisch specialisten. Wij werken met een vast team van accountants, belastingadviseurs en financiële planners die altijd klaar staan om jou te ontzorgen en adviseren. Bij het Medisch Servicekantoor kun je terecht voor al je vragen over: