Hypotheek voor medisch specialisten

Ben jij medisch specialist in opleiding en wil je graag een woning kopen? Of wil je een hypotheek aanvragen? Maar beschik je (nog) niet over een vaste aanstelling? Het Medisch Servicekantoor kan jou helpen om een hypotheek af te sluiten.

Hypotheek voor medisch specialisten met en zonder intentieverklaring

Als medisch specialist werkt jouw inkomen en je arbeidscontract vaak anders dan bij andere sectoren. Voor medisch specialisten zijn er vaak aparte voorwaarden, waardoor er meer mogelijkheden zijn. Ook als je in loondienst, als zzp’er of in een maatschap werkt. Bij Het Medisch Servicekantoor bieden wij alle medisch specialisten maatwerk. Er zijn verschillende financiële mogelijkheden met en zonder intentieverklaring. Onze hypotheekadviseurs kunnen je hier goed over adviseren. We gaan graag op zoek naar de oplossing die het beste past bij jouw persoonlijke situatie, wensen en toekomstige ambities.

Hypotheekadvies van Het Medisch Servicekantoor

Ben je benieuwd wat er in jouw situatie mogelijk is? Wij denken graag met je mee. Bel ons gerust op 050 – 5270455 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

Bij Het Servicekantoor gaan we verder

Bij Het Medisch Servicekantoor hebben wij meer in huis dan alleen professionals met kennis van verzekeringen voor medisch specialisten. Wij werken met een vast team van accountants, belastingadviseurs en financiële planners die altijd klaar staan om jou te ontzorgen en adviseren. Bij het Medisch Servicekantoor kun je terecht voor al je vragen over: